ﺳﻪشنبه, 04 آذر,1404
Menu

آرشیو اخبار

وزیر اقتصاد خبر داد:

توسط : SuperUser Account|شنبه, 05 آذر,1401

وزیر اقتصاد خبر داد:

وزیر اقتصاد با اشاره به امکان سرمایه گذاری بانک ها در فعالیت های دانش بنیان با پذیرش ریسک و مخاطره آن گفت : برای نخستین بار بعد از سال ها شاهد سرمایه گذاری 40 هزار میلیارد تومانی شبکه بانکی در بخش دانش بنیان خواهیم بود که این اضافه بر تسهیلاتی است که به شرکت های دانش بنیان تخصیص می یابد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران ( شادا)، سید احسان خاندوزی اظهار کرد: با توجه اینکه در سال گذشته حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص پیدا کرد، امسال که با نامگذاری رهبر معظم انقلاب سال ویژه حمایت از اشتغال‌آفرینی و  دانش بنیانی است، بنای شبکه بانکی این است که بیش از 100 هزار میلیارد تومن را به دانش بنیان ها اختصاص دهند.

وی با اشاره به تفاهم نامه‌ای که با معاونت علمی و فناوری  ریاست جمهوری امضا شد گفت: این تفاهم نامه اتفاق جدیدی است که چندین سال در اقتصاد ایران سابقه نداشته چرا که طبق مواد 16 و 17 قانون رفع موانع تولید، بانک‌ها از مشارکت در فعالیت‌ ها و سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی جز در موارد خاص ممنوع  شده بودند و در تمام سال‌های گذشته بانک‌ها در قالب مشارکت،  سرمایه‌گذاری و ایجاد هلدینگ‌های مشترک وارد فعالیت اقتصادی نمی شدند.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: طبق ماده 18 قانون جهش تولید دانش بنیان که اخیرا در مجلس شورای اسلامی تصویب شده این امکان بعد از چندین سال فراهم شد که بانک‌های کشور در خصوص تولیدات دانش بنیان بتوانند محدودیت گذشته را پشت سر گذاشته و با مشارکتی که هم شورای بانک‌های دولتی و کانون بانک‌های خصوصی با همراهی معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی داشتند برای اولین بار بعد از چند سال شاهد سرمایه گذاری 40 هزار میلیارد تومانی شبکه بانکی کشور خواهیم بود که این اضافه بر تسهیلاتی است که به شرکتهای دانش بنیان تخصیص می‌یابد و در قالب ضمانتنامه، سرمایه گذای و هلدینگ های مشترک از بخش دانش بیان مشترک به شکل ویژه ای حمایت خواهد شد.

کلمات کلیدی:
دی ان ان